Hotel Unirea Focsani

Since 1972

Fiind una dintre unitatile de cazare cu traditie din municipiul Focsani si amplasat in zona centrala a orasului, Hotelul Unirea va ofera un numar mare de camere intinse pe mai mult etaje, apartamente, camere single si camere double..

Hotel Unirea va pune la dispozitie si un lift de ultima generatie care va asigura accesul rapid la oricare din etajele sale superioare;mai detine si 2 sali de conferinte spatioase în care se pot organiza cu success diferite evenimente: simpozioane,conferinte de presă,training-uri,prezentari de produse precum si alte evenimente. Atmosfera placuta,intima este creata atat de dotarile de cel mai bun gust,cat si de personalul atent , gata sa anticipeze si cea mai mica dorinta a oaspetilor nostri ,sperand sa deveniti clientii nostri fideli.

25781clienti
174parteneri
2sali conf
2sali eveni

Dotari

1. Multiple camere.
Camerele sunt dispuse pe mai multe etaje, dispunem de apartamente, camere single si camere duble.
2. Capacitate mare.
Hotel Unirea Focsani dispune de o capacitate mare de cazare, dispuse in camere duble, camere single si apartamente.
3. Doua sali de conferinte.
Hotel Unirea va pune la dispozitie 2 sali de conferinta ,una cu o capacitate de 80 persoane cea de-a doua avand un numar de 35 locuri. Salile au fost gandite si echipate ca sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment : conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private).
4. Doua sali de evenimente.
Cu totii ne dorim ca locatia nuntii noastre sa fie cat mai selecta, desprinsa parca din basme. Hotel Unirea Focsani dispune de doua astfel de sali ce pot fi inchiriate in vederea organizarii de nunti, botezuri, cumetrii, petreceri sau onomastici. Sala mica a hotelului Unirea are o capacitate maxima de 130 de locuri in timp ce sala mare dispune de o capacitate de 240 de locuri unde invitatii se vor simti cel mai binela evenimente. Salile sunt dotate cu aer conditionat precum si cu sistem de ventilatie proprie. Meniul servit la nunta este pregatit in moderna bucatarie a restaurantului si este negociabil. Nunta este unul din cele mai importante momente din viata dumneavoastra. Aici, avem un rol simplu. Promitem sa ne ocupam de micile detalii pentru ca dumneavostra sa aveti o nunta de vis.